KRSTILI SE I DOZIVALI BOGA DOK SE SVE RUŠILO: Superćelijska OLUJA RAZVALILA Elitu, strašno NEVREME U Šimanovcima
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SNIMAK JE TU

KRSTILI SE I DOZIVALI BOGA DOK SE SVE RUŠILO: Superćelijska OLUJA RAZVALILA Elitu, strašno NEVREME U Šimanovcima

Kako je vetar sve jače duvao, stvorio je dodatni haos u dvorištu..

Objavljeno: 08:59h

Velika superćelijska oluja, koja se kretala iz pravca Slavonije, pogodila je Srbiju i značajnim delom zahvatila Šimanovce, poznato mesto gde se snima popularni rijaliti šou „Elita”. Oluja je donela sa sobom snažne gromove, munje i vetar, izazivajući paniku među učesnicima šoua.

Kada je oluja započela, gromovi i bljeskovi munja prestravili su učesnike rijalitija.

U trenutku su svi dotrčali do prozora, fascinirani ali i uplašeni intenzivnim zvukovima i svetlosnim efektima koje je priroda priređivala napolju. Njihova lica jasno su odražavala strah i nemir, dok su posmatrali kako se oluja razvija.

Kako je vetar sve jače duvao, stvorio je dodatni haos u dvorištu. Raspršio je različite predmete, nameštaj i rekvizite korišćene za snimanje po celom prostoru, dok su učesnici izbezumljeno gledali kako se njihova okolina menja u sekundi. Osećaj nesigurnosti i straha dominirao je atmosferom dok su pokušavali da shvate šta se dešava i da se sklone na sigurno.

Ivan Marinković se u jednom trenutku i prekrstio jer nije mogao da verzuje šta se dešava.

Superćelijska oluja poznata je po svojoj sposobnosti da izazove ekstremne vremenske uslove, uključujući snažne vetrove, tuču i tornada. U Šimanovcima, srećom, nije bilo ozbiljnijih povreda niti veće materijalne štete, ali je doživljaj bio dovoljan da uzdrma učesnike rijalitija.

Bonus video:

00:52

Jak pljusak u Beogradu

(Espreso/Srbija danas/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.